RS534_OSL_Michelle_OTO5682_W-Article_1140x600.jpg

Det siger eksperterne rundt i verden

Eksperter fra Italien, Holland, Frankrig og Danmark fremhæver kollagenpulverets positive effekt på hudens elasticitet og struktur. De oplever forbedringer som fastere hud og færre rynker efter kort tids brug. Læs nedenfor hvad de udtaler om kollagenpulver.

Hollandsk Hudterapeut Zena Baroud: "Jeg var først ret skeptisk, men så under scanningerne, at der virkelig skete noget i huden"

Zena Baroud dimitterede som hudterapeut for ti år siden og ejer nu Zen Clinics i Amstelveen. Hendes speciale er at kombinere hudbehandlinger, der tilbyder effektive løsninger. Med sin specifikke tilgang fokuserer hun ikke kun på symptomerne, men også årsagerne til hudproblemer.

Som ekspert var Zena oprindeligt skeptisk over for kollagentilskud, men efter at have udført hudscanninger på klienter, der brugte The Solution™ fra Oslo Skin Lab, bemærkede hun markante forbedringer i hudens glød og struktur. Hun siger: "Jeg så tydelige forbedringer og tænkte, ja, det gør virkelig en forskel." Zena ser kollagentilskud som en vigtig tilføjelse til hudpleje og understreger, at de hjælper med at arbejde på huden indefra for at opnå en fastere og mere elastisk hud.

Læs den fulde artikel på hollandsk ved at klikke her.

Ifølge franske Dr. Virginie Caruso er kollagen essentielt

Dr. Virginie Caruso, farmaceut og specialist i mikronæring, understreger kollagens betydning som et essentielt næringsstof for at bevare hudens struktur og elasticitet. Med sin ekspertise anbefaler hun hydrolyseret kollagen, som er lettere for kroppen at optage, især fra bovine kilder, da det er mest effektivt. Dr. Caruso forklarer: "For at modvirke for tidlig aldring er det afgørende at tage kollagentilskud af høj kvalitet." Hun anbefaler kollagen fra Oslo Skin Lab, som er videnskabeligt bevist at være effektivt.

Læs den fulde artikel på fransk ved at klikke her.

Italiensk dermatolog svarer - interview med Dr. Maria Gavrilova

Den italienske dermatolog og kosmetiske læge, Dr. Maria Gavrilova, en anerkendt ekspert inden for dermatologi og kosmetisk medicin, fremhæver kollagen som en nøglekomponent for at bevare hudens elasticitet, fasthed og glød. Ifølge Dr. Gavrilova falder kollagenproduktionen med alderen, men gennem en målrettet plejerutine kan man stimulere produktionen, især med hjælp fra C-vitamin, som kan øge den med op til 30%. Hun understreger, at hydrolyseret kollagen, der indtages oralt, er langt mere effektivt end kollagencremer, da kollagenmolekyler i cremer ikke kan trænge dybt ind i huden. Dr. Gavrilova anbefaler regelmæssig indtagelse af kollagentilskud hele året uden risiko for bivirkninger, og de kan let kombineres med andre kosttilskud.

Læs den fulde artikel på italiensk ved at klikke her.

Danske kosmetolog Michelle Ottendal, 34 år: "Virkningen kom meget hurtigere end jeg havde forventet."

Som kosmetolog havde Michelle Ottendal høje forventninger til The Solution™ fra Oslo Skin Lab, men hun blev alligevel positivt overrasket over resultaterne efter kun få ugers brug. Michelle, der har arbejdet med skønhed i mange år, vidste, at skønhed kommer indefra. Michelle grundigt undersøgte de videnskabelige studier bag produktet, herunder dobbelt-blindede, randomiserede og placebokontrollerede forsøg, som viste betydelige forbedringer i rynkedybde og hudens elasticitet. Hun fandt, at dokumentationen var stærk og tillidsvækkende.

Imens Michelle dagligt tog The Solution™ fulgte hun sine sædvanlige hudplejerutiner uden yderligere ændringer under testperioden og kan derfor med sikkerhed konstatere, at de synlige forbedringer i hendes hud skyldes indtaget af kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab.

Læs den fulde artikel med Michelle Ottendal her