RS2534_OsloSkinlab_0623_18603.tif_W-Article_1140x600.jpg

Her er studierne, som bekræfter effekten

Selvom vi, efter mange år i branchen og med over 120.000 tilfredse kunder, ved at vores produkt virker, er det de mange studier af kollagenpeptiderne i The Solution, der giver os de stærkeste beviser på, hvor effektivt vores produkt er.

Dette er studierne, som bekræfter effekten af The Solution™

Flere studier viser, at regelmæssig indtagelse af Verisol-kollagen, som er den type kollagen, The Solution består af, har en positiv effekt på huden. Denne forskning er udført i overensstemmelse med det, der omtales som "guldstandarden", altså med undersøgelser, der er dobbeltblindede, randomiserede, placebokontrollerede og offentliggjort i fagfællebedømte tidsskrifter - hvilket betyder, at studierne er blevet vurderet og godkendt af andre eksperter. Dette repræsenterer den højeste standard inden for videnskabelig forskning. 

Vi bemærker, at nogle undrer sig over, hvorfor de studier, vi henviser til, ikke har flere respondenter. Når effekten af et produkt måles i en undersøgelse, skal effekten være statistisk signifikant. Ved et lavt antal deltagere skal effekten være større for at opnå statistisk signifikans, mens forskellen ikke behøver at være lige så stor, hvis antallet af deltagere er højt. Statistisk signifikans, justeret for antallet af deltagere, er naturligvis taget i betragtning i de offentliggjorte og fagfællebedømte studier.

Det er værd at bemærke, at der ikke eksisterer ét eneste klinisk kvalitetsstudie, der modbeviser de specifikke effekter, vi fremhæver om kollagenpeptiderne i The Solution. Vi er derfor sikre på, at The Solution har en positiv effekt på huden. 

Tre vigtige studier 

Tre af studierne om kollagenpeptiderne i The Solution, som alle følger den nævnte guldstandard, blev udført af forskere ved Collagen Research Institute i Kiel, Skin Investigation and Technology i Hamburg, og Department of Cell and Developmental Biology and Institute of Biomedical Sciences ved Universitetet i São Paulo.

Disse viste, at regelmæssig indtagelse af kollagenpeptider af den type, der findes i The Solution, kan: 

  • Reducere rynker og fine linjer 
  • Øge hudens elasticitet og fasthed 
  • Reducere cellulite 

Reducerer rynker og fine linjer

I det ene af de nævnte studier, som er ledet af den tyske forsker Ehrhardt Proksch, tilknyttet Universitetet i Kiel, blev rynkedybden hos testpersonerne reduceret med 20 procent på 8 uger sammenlignet med placebogruppen. Proksch understreger selv, at reduktionen af rynkedybde var statistisk signifikant sammenlignet med placebogruppen, og at effekten af indtagelsen af kollagenpeptiderne, som The Solution består af, blev målt på både synlige og klinisk relevante rynker. 

"I kliniske studier kunne det tydeligt vises, at behandling med Verisol fører til en markant forbedring af huden, hvilket er demonstreret gennem en statistisk signifikant reduktion i rynkevolumen og andre relevante hudparametre som hudens elasticitet,"

- bekræfter Proksch i en skriftlig udtalelse fra august 2024. 

Deltagerne i denne specifikke undersøgelse fik enten 2,5 gram Verisol eller placebo én gang om dagen i otte uger. Hver deltagers hud blev objektivt målt før behandlingsstart. Efter fire uger viste gruppen, der fik Verisol, en statistisk signifikant reduktion i rynkedybde omkring øjnene på mere end 7,2 % i gennemsnit sammenlignet med placebogruppen. Efter otte uger var den gennemsnitlige reduktion, som nævnt, målt til i alt 20,1 % sammenlignet med placebogruppen (den maksimale reduktion i én af deltagerne blev målt til 49,9 %). 

Øger hudens elasticitet og fasthed

I en anden undersøgelse fandt forskerne ud af, at gruppen, der tog The Solution kollagenpulver i 8 uger, havde en øget måling af hudens elasticitet sammenlignet med kontrolgruppen. I denne undersøgelse deltog 69 raske kvinder i alderen 35-55 år. Målinger af hudens elasticitet blev foretaget for alle deltagere efter otte ugers daglig indtagelse af enten 2,5 gram Verisol-kollagen eller placebo. Hudens elasticitet blev målt ved brug af et vakuuminstrument på overarmen, og undersøgelsen viste en signifikant forbedring for gruppen, der havde taget Verisol-kollagen sammenlignet med placebogruppen. 

Reducerer appelsinhud 

I en tredje undersøgelse havde deltagerne, efter 6 måneder med indtagelse af The Solution kollagenpulver, forbedret hudtekstur og reduceret grad af cellulite sammenlignet med kontrolgruppen. Undersøgelsen varede i 6 måneder og blev udført på 105 raske kvinder i alderen 24-50 år med moderat grad af cellulite. Det blev konkluderet, at graden af cellulite blev reduceret, og hudens tekstur blev betydeligt forbedret på lårene for gruppen, der modtog Verisol-kollagen. Derudover øgede hudens tæthed sammenlignet med kontrolgruppen. 

Stadig flere tilhængere

Over hele verden ser vi, at stadig flere eksperter og fagfolk ser fordelene ved at indtage kollagentilskud. Stadig flere bliver også opmærksomme på, hvordan kroppen optager kollagentilskuddet, de indtager. I modsætning til hvad mange tror, består det aktive stof i The Solution ikke af kollagenproteiner. Det aktive stof i The Solution består derimod af kollagenpeptider, dvs. kollagenproteiner, der er nedbrudt i en nøje kontrolleret proces. Dette er en væsentlig og vigtig forskel. 

Læs gerne, hvad vores kunder siger om de effekter, de har oplevet efter regelmæssig indtagelse af The Solution samt se deres før/efterbilleder ved at klikke her.