RS2806_OsloSkinlab_0424_5607_W-Article_1140x600.jpg

Mit medlemskab

Hos Oslo Skin Lab er vi overbeviste om, at smuk hud begynder indefra, og at kontinuerlighed er det vigtigste element i dén proces. Det er præcis derfor, vi tilbyder The Solution™ Beauty Collagen som en medlemsservice.

Hvordan fungerer et medlemskab hos Oslo Skin Lab? 

Som Oslo Skin Lab medlem får du automatisk tilsendt en ny pakke The Solution™ Beauty Collagen hver 4. uge, så du aldrig løber tør for kollagenpulver. Ønsker du at ændre i dit medlemskab, er du altid velkommen til at kontakte os. Du får desuden en fast, reduceret pris på 30% i forhold til enkeltkøbsprisen - samt gratis fragt på alle dine leveringer. 

Medlemsfordele:

  • Fast 30% rabat på enkeltkøbsprisen
  • Altid fri fragt på dine forsendelser 
  • Ingen binding 
  • Inspirerende nyhedsbreve

Du er på intet tidspunkt bundet til dit medlemskab og kan selvfølgelig selv beslutte, hvor længe du er medlem hos Oslo Skin Lab®. Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret på din første pakke The Solution™ og kan til enhver tid opsige dit medlemskab, hvorefter vi ikke vil sende dig flere pakker. Bemærk dog, at hvis der allerede er en pakke på vej til dig, på det tidspunkt, hvor vi modtager din opsigelse, så vil din opsigelse gælde fra den næste pakke, som vi selvfølgelig ikke sender afsted til dig.

Ønsker du at sætte dit medlemskab på pause? 

Ønsker du at holde en pause? Har du måske for mange stickpacks på lager? Intet problem. Du kan nemt og gratis kontakte vores danske kundeserviceteam, som altid sidder klar til at hjælpe dig med ændringer af dit medlemskab.

Du kan kontakte os på 70 80 12 10 (hverdage fra 8.30 - 16.30). 

Ønsker du at opsige dit medlemskab? 

Har du besluttet at tage (midlertidig) afsked med os og The Solution™? Det kan du gøre uden at involvere tredjeparter, som ofte medfører ekstra omkostninger.

Bemærk: Opsigelse via tredjeparter
Der findes tredjeparter, der tilbyder at opsige dit Oslo Skin Lab-medlemskab for dig. Disse parter tilbyder eksempelvis standardbreve eller andre metoder til at afslutte dit medlemskab, ofte mod betaling. Bemærk venligst at et eventuelt opsigelsesgebyr mellem tredjepart og medlem står for medlemmets egen betaling og ikke i relation til Oslo Skin Lab. 

Men... Opsigelse af dit Oslo Skin Lab-medlemskab er heldigvis altid gratis og kan nemt ske via vores kundeservice. Brug derfor ikke disse trejdepartstjenester, men kontakt vores danske kundeserviceteam på 70 80 12 10 (hverdage fra 8.30-16.30) Du kan også kontakte os via e-mail: kundeservice@osloskinlab.dk. Bemærk dog at grundet travlhed kan det tage lidt længere tid at behandle din opsigelse, men din opsigelse gælder naturligvis fra den dato, vi har modtaget mailen.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal forblive medlem?

Vi forstår, at det er en investering; du har kun én hud, og den fortjener den bedst mulige pleje. Det er en værdifuld investering i din hud. Videnskabelig forskning viser, at du efter 3-5 måneders dagligt indtag af The Solution™ allerede vil kunne se positive forandringer. Lidt tålmodighed og regelmæssighed vil sikre, at du opnår de bedste resultater.