OSL_before_after_Jette_1140x600.jpg

Mød vores medlem Jette

Jette på 55 begyndte at bruge The Solution™ Beauty Collagen efter at have set en reklame på TV, og har oplevet vilde resultater på huden på kroppen. Vi lader billederne tale for sig selv.

Hvad fik dig til at starte med The Solution™ Beauty Collagen? 

Efter at have gennemgået et kræftforløb oplevede jeg, at min hud var blevet meget tør og ekstremt rynket. Jeg startede med at tage The Solution, fordi min hud så meget ældre ud, især på grund af de mange rynker på benene. Min hud var også ekstremt tør og 'skallede' med hudflager, som jeg ikke kunne behandle med mine almindelige cremer. Jeg var flov over min hud og følte mig ikke tilpas ved at vise den frem.

"Da jeg så Oslo Skin Labs reklame på TV, tænkte jeg, at jeg intet havde at tabe ved at prøve. Jeg besluttede mig for at give produktet en chance i et halvt år, og hvis jeg ikke så nogen forbedring, ville jeg stoppe igen."

Hvilke resultater har du oplevet med The Solution™ Beauty Collagen siden du startede? 

Jeg har oplevet den mest synlige effekt på mine ben, hvor rynkerne er blevet markant reduceret. Men jeg kan faktisk se en forbedring over hele kroppen – min hud føles nu blødere og glattere. Mit ansigt har haft mindst effekt, men oplever også at jeg her en pæn hud i ansigtet inden jeg gik i gang med The Solution™. Min familie har også bemærket, hvor stor en forskel der er, og vi er alle chokerede over de fantastiske resultater.

Har du fået en fast kollagenrutine?  

The Solution™ er nu blevet en fast del af min morgenrutine. Jeg møder ind på mit arbejde kl. 7.15, og efter at have startet min computer op og svaret på de første mails, ser jeg frem til min første kop kaffe omkring kl. 8.00. Jeg blander The Solution™ i min kaffe og nyder begge dele på én gang – det giver mig en god start på dagen.

Prøv selv The Solution™ og spar 60%

RS580_OSL_beautiful_skin_starts_from_within_black.png