OSL-1163242160_web-article_1140x600.jpg

Syltetøj med chiafrø

Hvis ét af dine nytårsforsæt var at spise sundere, så kan du trygt bruge denne syltetøjsopskrift med lavt sukkerindhold til kostplanen

 

Chiafrøssyltetøj

 

Nu når vi er i fuld sving med februar, så ved vi at vores nytårsforsæt bliver sværere at holde ved. Men hvis ét af dine var, at spise sundere, så kan du trygt bruge denne syltetøjsopskrift med lavt sukkerindhold til kostplanen.

* Du kan spise syltetøjet som det er, men det er fungerer også godt på brød, havregryn eller i en yoghurt – det giver en dejlig og næringsrig frokost! 

 

Hvorfor elsker vi denne opskrift så meget?

Vi har sagt det før og vi siger det gerne igjen! Syltetøjet er fyldt med antioxidanter, som blandt andet bidrager til at beskytte vores hud mod skade og aldring. 

Det er nemt og hurtigt at lave, men stadig sundt!

Vigtigst af alt, så smager det super godt! 

 

    

  

OSL_Berries_5194_W_Article_1140_600.jpg

Ingredienser: 

  • 400 g. Bær (ferske eller frosne) - Du kan blande dine favoritbær eller holde dig til én type! Vi vil foreslå at kombinere hindbær, blåbær og brombær. 
  • 2 spk. chiafrø 
  • 1 eller 2 spk. Sødemiddel.  
    (Vi foretrækker at bruge honning, men sukker, stevia, sirup eller noget fjerde – det er op til dig!) 

Sådan gør du: 

  1. Varm bærerne i nogle minutter og mos dem derefter til den konsistens du foretrækker.  
  2. Bland chiafrøene i  
    (tilsæt gerne her en dosis af The Solution!) 
  3. Vent ca. 5-10 minutter til chiafrøene har tyknet og så er syltetøjet klart til at blive spist

 

 

Opskrifter